facebook tracking
Tiimi

Digiratkaisut

Connect

Kuntasektori on suuren muutoksen edessä digitalisaation murroksessa. Muutos vaatii laaja-alaista toiminnan ja ICT:n suunnittelua sekä resursointia muutoksien toteutukseen. Kehitämme ja tuotamme sovellus-, hankintakanava- ja asiantuntijapalveluja kuntatoimijoiden eri toimialueiden ja hallinnon tarpeisiin. Tavoitteena on tuottaa toimintaa tukevia ICT-ratkaisuja kustannustehokkaasti asiakkaillemme ja tämän mahdollistavat valmiiksi kilpailutetut palvelut sekä Tieran oma ja verkoston asiantuntijuus.

Ehdottomia menestyksen avaimia tiimissämme ovat kiinnostus ja halu olla mukana kehittämässä kuntakenttää. Toimintamme on hyvin asiakaslähtöistä ja siksi meidän täytyy ymmärtää asiakkaiden tavoitteet ja odotukset, ja pyrkiä rakentamaan kokonaisuutta heidän kanssa yhdessä tämän mukaisesti.
 

Työmme on itsenäistä, ja sitä rytmittää sopivasti erilaiset suunnittelu- ja seurantapalaverit niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin muiden tieralaisten kanssa. Tehtävissä vaaditaan hyviä priorisointitaitoja ja paineensietokykyä, koska välillä kiire on kova. Hiljaiset hetket käytetään omien töiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Sote- ja kuntaratkaisuissa on monipuolisesti eri taustoilla olevia oman alansa asiantuntijoita. Osalla on pitkä kuntasektorin tai julkishallinnon kokemus, osa taas on tullut yksityisen sektorin puolelta. Erilaisuus kokemustaustoissa on valtava voimavara ja rikkaus, jota voimme hyödyntää uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisessä.

Sote- ja kuntaratkaisuihin kuuluu useita tiimejä ja ne ovat Kuntapalvelut, Kotona asuminen ja Valinnanvapaus. Voit tutustua tiimeihin klikkaamalla tiimin nimeä. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hattula

Pappilanniementie 9
13880 Hattula Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Leppävirta

Savonkatu 39
79100 Leppävirta Ajo-ohjeet

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala Ajo-ohjeet

Siilinjärvi

Kapteeninväylä 5
70900 Toivala Ajo-ohjeet

Tampere

Hämeenkatu 5
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Raastuvankatu 33
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

 • Anne Holopainen
 • Anne Talvitie
 • Antti Hälikkä
 • Anu Lamberg
 • Arja Fodstad
 • Arto Vainiomäki
 • Atte Silventoinen
 • Christo Romberg
 • Erkki Laine
 • Firzeta Jakupovic
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta