Tiimi

Digiratkaisut, Hyvinvointipalvelut

Connect

Hyvinvointipalvelut kuuluuvat Digiratkaisujen liiketoimintayksikköön.

Tiimimme keskeisimmät palvelut ovat Mobiili kotihoito -toiminnanohjausjärjestelmä, Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä sekä Sähköisen ovenavauksen kokonaisuus.

Olemme vastanneet vuodesta 2013 alkaen kansallisen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän hallinnoinnista ja kehittämisestä, levittämisestä uusiin kuntiin ja palveluihin sekä lainsäädännön edellyttämistä muutoksista. Työskentely edellyttää kuntasektorin tuntemista sekä kunnallisten resurssien hyödyntämistä.

Kotiin annettavien palveluiden järjestelmien tarkoituksena on parantaa kunta-asiakkaidemme kotihoidon palveluita tehostamalla hoitohenkilöstön ajankäyttöä ja turvallisuutta sekä tarjota käyttömukavuutta niin työntekijälle kuin kotihoidon palveluita käyttävälle kunta-asiakkaalle.

Mobiili kotihoito helpottaa asiakkaidemme työntekijöiden arkea, koska kaikki olennainen tieto saatavilla yhdestä paikkaa. Sähköinen ovenavaus on mobiiliapplikaatiolla toimiva lukitusjärjestelmä. Palvelu sisältää lukkotoimituksen ja itse applikaation. Sen avulla saavutetaan toiminnallisia sekä taloudellisia hyötyjä. Yhteiskunnallisesti palvelumme kehittää ja nostaa kotihoidon laatua, mikä parantaa kotihoitoa tarvitsevien asemaa.

Tiimissämme on itseohjautuvia kuntakentän ja projektihallinnan moniosaajia. Järjestelmäosaaminen, projekti- ja yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeisyys ovat työssämme keskeisiä taitoja. Työmme vaatii kykyä asettua eri työntekijäryhmien ja palveluja hyödyntävien kuntalaisten asemaan ja nähdä asiat monista eri näkökulmasta, koska toimintamme on hyvin asiakaslähtöistä. Tiimin jäsenemme ovat nopeita ja ennakkoluulottomia, rauhallisia ja kokeneita sekä ystävällisiä ja tunnollisia, pääosin sertifioituja asiantuntijoita. Olemme avoimia erilaisuudelle ja ymmärrämme että paras lopputulos tulee usean eri näkemyksen summasta ja tehokkaasta työskentelystä. Täydennämme toisiamme ja taustalla on vahva työmotivaatio sekä asiakaslähtöinen työote.


Lue lisää Mobiili kotihoidosta

Lue lisää Sähköisesti ovenavauksesta

Lue lisää PSOP-järjestelmästä

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet View page

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet View page

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet View page

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet View page

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet View page

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet View page

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet View page

Tampere

Hämeenkatu 5
33100 Tampere Ajo-ohjeet View page

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet View page

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet View page

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

 • Anne Talvitie
 • Antti Hälikkä
 • Anu Lamberg
 • Arja Fodstad
 • Arto Vainiomäki
 • Atte Silventoinen
 • Christo Romberg
 • Firzeta Jakupovic
 • Heikki Lindstedt
 • Jaakko Matinlompolo
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta