facebook tracking
Tiimi

Digiratkaisut, Kehittäminen ja alustat

Connect

Tulevaisuus syntyy tekemällä!

Tiimimme on suhteellisen tuore ja etsii osittain vielä muotoaan, mutta tavoite ja olemassaolomme tarkoitus on kristallinkirkas: kehitämme uusia digitaalisia palveluita ja ICT-ratkaisuja omistaja-asiakkaidemme toiminnan tueksi yhteistyössä heidän kanssaan. Haluamme olla moderni ja ketterä toimija ja ohjelmistotalo, joka tarjoaa ajassa olevia digitaalisia ratkaisuja ja palveluja asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme kuntatoimijoiden luotettava ja aito kumppani, jonka ytimen muodostavat vakuuttava ohjelmistotuotanto, modernit toimintamallit ja ammattitaitoiset osaajat. Samalla haluamme myös uudistaa ja tuulettaa tietynlaisia mielikuvia kuntasektorin toimijoista: meillä töitä tehdään suurella sydämellä ja tiukalla ammattitaidolla tosissaan, mutta ei ryppyotsaisen totisesti!  

Kehittäminen ja alustat-tiimissä tehdään työtä ketterin menetelmin ja moderneilla teknologioilla avoimeen lähdekoodiin perustuvan palvelualustakokonaisuuden parissa. Tieran eri palvelualustojen ja räätälöityjen ratkaisujen avulla kunnat ja tulevat hyvinvointialueet voivat yhtenäistää eri toimialojensa palveluprosesseja ja tarjota kuntalaisilleen parempia palveluja samalla, kun toiminta tehostuu ja kustannukset pysyvät kurissa. Laadimme asiakkaidemme kanssa tiekarttoja, joissa näytämme, kuinka palvelualustan avulla toimialariippumaton ekosysteemi mahdollistuu ja olemme mukana arkkitehtuurisuunnittelussa, joka harmonisoi kuntien tietojärjestelmiä ja prosesseja. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on tehdä ohjelmistokehitystä vieläkin laajemmalla skaalalla robotiikasta IoT:hen ja mobiilikehittämiseen. Ajankohtaisiin hankkeisiimme ja tarjoamiimme alustapalveluihin voit tutustua lisää verkkosivuillamme.

Tiimimme työskentelee hajautetusti ympäri Suomen eli paikaton työ on meille arkipäivää. Keskeisiä tehtäviä tiimissämme ovat esimerkiksi ohjelmistokehittäjän, ratkaisuarkkitehdin sekä tuotanto- ja palvelupäällikön roolit. Työskentelemme yhdessä ja erikseen erilaisissa toimeksiannoissa ja projekteissa, joissa on tyypillisesti sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä ja eri osapuolia runsaasti. Varsinaisen roolikohtaisen substanssiosaamisen lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn, kokonaisuuksien hahmottaminen, hyvä paineensietokyky sekä vuorovaikutus- ja dokumentointitaidot ovat oleellisia osaamisalueita tiimissämme. Myös muutokseen pitää kyetä suhtautumaan positiivisesti, sillä meillä asiat ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti ja nopealla tahdilla. Hyvä huumorintaju auttaa kuitenkin myös tässä! Myös rohkeus kokeilemiseen ja kiinnostus oman osaamisen kasvattamiseen ja jatkuvaan oppimiseen ovat piirteitä, joita tiimissämme arvostetaan. Ja vaikka meillä ajoittain puurretaan hyvinkin itsenäisesti, puhallamme aina yhteiseen hiileen ja jokaisen onnistumisen takana on koko tiimin yhteinen ponnistus.

Tiimimme on hyvin innovatiivinen ja etsimme jatkuvasti parempia tapoja tehdä asioita yhdessä. Pyrimme luomaan hyvät edellytykset tiimityölle fyysisestä etäisyydestä huolimatta ja panostamme tiimihengen rakentamiseen esimerkiksi säännöllisten tapaamisten merkeissä.  Meillä erilaiset tyypit täydentävät toisiaan ja erilaisuus nähdään vahvuutena. Koska ohjelmistokehityksen liiketoimintamme on suuressa mittakaavassa vielä alkutaipaleellaan, meillä tehdään töitä hyvin “startup-henkisesti” ja tiimin jäsenet pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä ja yhteiseen tekemiseen hyvinkin laajasti. Meille on myös tärkeää, että työvälineet ovat ajan tasalla ja kunnossa, jotta työssä pystyy keskittymään olennaiseen. Tiimiämme motivoi myös se, että työllämme on aidosti yhteiskunnallista merkitystä ja rakennamme ihan käytännön tasolla parempaa tulevaisuutta ja toimivampia palveluja kuntalaisten eli meidän kaikkien käyttöön.

”Älä koskaan epäile pienen, sitoutuneen ihmisryhmän kykyä muuttaa maailmaa. Se on itseasiassa ainoa tie muutokseen!”

Etsimme myös jatkuvasti uusia tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme, joten verkostoidu kanssamme, jos haluat pysyä ajan tasalla tiimimme uramahdollisuuksista!

 

Verkostoidu kanssamme

Tiera - Toiminnan uudistaja

Tiera on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen toimija. Monipaikkainen työ on arkeamme, mutta välimatkoista huolimatta viihdymme toistemme kanssa, fiilis on hyvä ja työyhteisö tiivis. Haluamme onnistua yhdessä ja teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi.

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden kuntapalveluita.  Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme ja kehitämme kilpailutettuja ja tuotteistettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja omistaja-asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi – meitä kaikkia suomalaisia varten.

Näin teemme työtämme:

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hattula

Pappilanniementie 9
13880 Hattula Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Janakkala

Juttilantie 1
14200 Janakkala Ajo-ohjeet

Kemi

Valtakatu 27
94100 Kemi Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Leppävirta

Savonkatu 39
79100 Leppävirta Ajo-ohjeet

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala Ajo-ohjeet

Siilinjärvi

Kapteeninväylä 5
70900 Toivala Ajo-ohjeet

Tampere

Kalevantie 2
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Raastuvankatu 33
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta