facebook tracking
Tiimi

ICT-palvelut

Connect

Kokoonpano, pelisäännöt ja dynamiikka ratkaisevat tiimin onnistumisen

ICT-palvelut koostuvat Ulkoistuspalveluista ja Infraratkaisuista, sekä Verkkokauppa -liiketoiminnasta.

ICT-palveluiden (ent. Infrapalvelut) johtoryhmä sai alkunsa syyskuussa 2015, kun yksikön toiminta organisoitiin uudelleen. Tuolloin mukana olivat Jyri  ja Sakke. Heti tuoreeltaan siihen liittyivät myös Arja ja Tuija, viime syksynä Jukka ja nyt kesällä Kai. Syyskuun organisaatiomuutoksessa Arja ja Jukka siirtyivät Asiakkuus-yksikköön, mutta yhteistyö jatkuu tiiviinä Jukan jatkaessa Asiakkuus-yksikön edustajana ICT-palveluiden johtoryhmässä. Nyt sovitussa työnjaossa Jukka liidaa Ulkoistuspalvelujen myyntiä ja Arja Infraratkaisujen myyntiä.

Johtoryhmä on hajautunut Tieran tavoin ympäri Suomen, jolloin onnistuneen roolituksen merkitys korostuu erityisesti, sillä tiimin kokoonpano, pelisäännöt ja dynamiikka ovat keskeisiä asioita tiimin onnistumisessa.

Tiimi koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka arvostavat toistensa osaamista, ja joilla on palveluasenne "verissä". Jukka ja Arja draivaavat myyntiä, kun taas Jyri, Kai ja Tuija vastaavat kukin omista liiketoiminnoistaan. Sakke katsoo ICT-palvelujen kokonaisuutta ja pitää huolta siitä, että liiketoiminnan suunta pysyy oikeana. Tiimin vahvuudet ovat hyvin erilaisia ja jäsenet täydentävätkin erinomaisesti toisiaan. Työskentelytavat vaihtelevat supernopeasta Arjasta kokonaisuuksiin keskittyvään Sakariin ja yksityiskohdatkin jaksavaan Jyriin. Tiimin henkilöiden monipuolisuus ja erilaiset tavat tehdä työtä auttavat asiassa kuin asiassa eteenpäin.

ICT-palveluiden johtoryhmän vastuuna on johtaa ICT-palveluiden liiketoimintaa rohkealla asenteella kohti yhteisiä unelmia ja päämääriä. Tähtäämme kuntakentän jatkuvaan kehittämiseen ja haluamme panoksellamme vapauttaa kuntien johtoa ja asiantuntijoita kehittämään kuntalaisten palveluita digitalisoinnin keinoin yhä paremmaksi. Tunnemme onnistuneemme, kun olemme luoneet asiakkaillemme kustannustehokkaita ja laadukkaita palveluita. Tämän osalta olemme saaneetkin aikaan merkittäviä tuloksia sekä toiminnallisesti että kannattavuuden puolesta.  

Tiimissä ja sen ulkopuolella pyrimme huomioimaan pienetkin onnistumiset. Hyvä asiakaspalaute tai sopimuksen allekirjoittaminen muistetaan vaikkapa sähköpostitervehdyksellä ja kiitoksella. Asiakkaiden onnistumistarinoita olemme myös videoineet vuodesta 2018 lähtien, ja tätä työtä on jatkettu myös tänä vuonna.

Arvostus ja luottamus näkyvät työskentelyssämme esimerkiksi keskustelun avoimuutena ja
haluna  auttaa toisiamme, kun apua tarvitaan. Tieran moderni toimintamalli "valtakunnallinen mutta paikallinen" mahdollistaa työskentelyn paikasta riippumatta. Etätyömahdollisuutemme, keskinäisen arvostuksemme ja luottamuksemme vuoksi viihdymme työssämme ja saamme aikaan positiivisen työilmapiirin. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Tiera - Toiminnan uudistaja

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet

Inkoo

Rantatie 2
10210 Inkoo Ajo-ohjeet

Karkkila

Valtatie 26
03600 Karkkila Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet

Mikkeli

Jääkärinkatu 33
50130 Mikkeli Ajo-ohjeet

Riihimäki

Etelän Viertotie 2
11130 Riihimäki Ajo-ohjeet

Tampere

Hämeenkatu 5
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet

Vihti

Asemantie 30
03100 Nummela Ajo-ohjeet

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
 • Anna Björk
 • Anne Talvitie
 • Anu Lamberg
 • Arja Fodstad
 • Arto Vainiomäki
 • Atte Silventoinen
 • Christo Romberg
 • Firzeta Jakupovic
 • Heikki Lindstedt
 • Jaakko Matinlompolo
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta