facebook tracking
Tiimi

ICT-palvelut, ICT-ratkaisut

Connect

Infraratkaisut ovat osa Tieran ICT-liiketoimintaa. Liiketoiminta keskittyy kumppaneiden kanssa tuotettujen lisäarvopalveluiden toimittamiseen omistajillemme. Tiimiin kuuluu liiketoimintapäälllikön lisäksi kolme ratkaisupäällikköä.

Infraratkaisuiden palveluihin kuuluvat Käyttäjäratkaisut, Tietoturvaratkaisut, Tuottavuusratkaisut ja Asiantuntijapalvelut. Käyttäjäratkaisuilla autetaan asiakkaitamme ohjaamaan omia palveluitaan tiketöinnin ja prosessien automatisoinnin avulla. Lisäksi Käyttäjäratkaisuiden palveluissa on Käyttövaltuushallinnan ja Mobiililaitehallinnan palveluita. Käyttövaltuushallinnalla ylläpidetään käyttäjän tunnuksia ja pääsyoikeuksia. Tietoturvaratkaisut tarjoavat asiakkaalle tietoturvan tilannekuvan ja etsivät tietomurtoja, sekä muita tietoturvapoikkeamia asiakkaan ympäristöstä. Tuottavuusratkaisut taas tuovat Microsoftin työkalut, kuten O365 ja D365, asiakkaalle. Asiantuntijapalvelut auttavat asiakkaita erilaisissa tehtävissä ja projekteissa.

Ratkaisupäälliköt pitävät omasta palvelustaan huolta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Hankintojen elinkaaren hallinta, yhteistyö kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myynti ja myynnin tuki ovat keskeisiä työtehtäviä. Työtehtävät ovat siis varsin monipuolisia.

Työskentely Infraratkaisuissa on itsenäistä. Vastuu omasta alueesta asetettuja tavoitteita vasten on keskeinen asia. Oma-aloitteisuus, vastuun kanto ja itsenäisyys lisättynä hyvillä viestintä- ja ryhmätyötaidoilla on meidän tunnusmerkkejä. Yhdessä suunnitellaan ja kehitetään yksikön toimintaa sekä saadaan sparrausta kollegoilta omaan palveluun liittyen. Tiimikin on hajautunut kolmeen paikkaan: Ruoholahti, Kupittaa ja Jyväskylä.

Infraratkaisut-tiimi aloitti tässä kokoonpanossa 1.9.2018. Käyttäjäratkaisut ja Tuottavuusratkaisut ovat toimineet jo aiemmin ICT-liiketoiminnan sisällä. Tietoturva- ja asiantuntijapalvelut ovat uusia, vasta käynnistyneitä toimintoja.

Tiimissä toimii erilaisilla taustoilla olevia henkilöitä. On myyntitaustaa, projektijohtamista, tietoturvan hallintaa, tuotehallintaa jne. Ryhmän henkilöt täydentävät sopivasti toisiaan kokemuksen ja näkemyksen puolesta.

Menestymisen avaimia meillä ovat asiakkaiden kuuntelu ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen. Joskus tarvitaan myös jämäkkyyttä, että asiakkaalle saadaan sopiva ja tarpeen mukainen ratkaisu.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme:

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hattula

Pappilanniementie 9
13880 Hattula Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Janakkala

Juttilantie 1
14200 Janakkala Ajo-ohjeet

Kemi, 1.5. alkaen

Valtakatu 27
94100 Kemi Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Leppävirta

Savonkatu 39
79100 Leppävirta Ajo-ohjeet

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala Ajo-ohjeet

Siilinjärvi

Kapteeninväylä 5
70900 Toivala Ajo-ohjeet

Tampere

Kalevantie 2
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Raastuvankatu 33
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta