facebook tracking
Tiimi

ICT-palvelut, Ulkoistuspalvelut

Connect

Tarjoamme omistajillemme valmiin palvelukokonaisuuden perustietotekniikkapalveluiden järjestämiseen loppukäyttäjien käyttötuesta työasemaympäristöön ja konesaliratkaisuiden ylläpitoon. 

Ulkoistuskonseptimme lähtökohtana on ollut muuttuva kuntatoimijoiden ympäristö sekä digitaalisten palveluiden kasvava tarve. Toimintamme perustuu paikalliseen mutta valtakunnalliseen toimintamalliin.

Jokaisen ulkoistuksen yhteydessä perustamme paikallisen toimipisteen omistaja-asiakkaamme lähelle, jonka toimintaa tukevat kansallisella tasolla toimivat asiantuntijamme. Tierassa on hyviä kokemuksia liikkeenluovutuksista ja uudet, kunnasta siirtyvät työntekijät pääsevät osaksi valtakunnallista toimintamalliamme. Uusille tieralaisille tarjoamme mielenkiintoisen työkentän sekä urakehitysmahdollisuuksia, joita varsinkaan pienemmissä kuntaorganisaatioissa ei välttämättä ole.

Työskentely Ulkoistuspalvelut-tiimissä vaatii laaja-alaista omistajiemme toimialojen ratkaisuiden ymmärrystä, jotta voimme laatia soveltuvimmat tuki- ja ylläpitomallit kullekin toimialalle sopivaksi. Lisäksi jokaisella tiimillä on omaa, tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa asiantuntijaosaamista kyseiseen palveluun tai kyseisessä palvelussa hyödynnettävään teknologiseen ratkaisuun liittyen.

Asiakaspalveluhenkisyys yhdistää tiimiämme, riippumatta tehtävästä tai palvelusta. Uutta tekniikkaa ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia tulee jatkuvasti. Haluamme, että asiantuntijamme ovat aidosti kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista ja osaavat myös parhaalla tavalla hyödyntää niitä palveluissamme asiakkaidemme hyväksi.

Asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana kehittämässä omistajiemme kanssa uusia ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaiden tietohallinnon kehityksen sekä perustietotekniikkapalveluiden vakaan laadun ja loppukäyttäjätyytyväisyyden. Rooliin katsomatta, haluamme tiimiimme hyvällä asenteella varustettuja, innokkaita, kiinnostuneita, sitoutuneita, kehityshaluisia sekä asiakaslähtöisiä ongelmien ratkaisijoita!

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme:

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hattula

Pappilanniementie 9
13880 Hattula Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Janakkala

Juttilantie 1
14200 Janakkala Ajo-ohjeet

Kemi

Valtakatu 27
94100 Kemi Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Leppävirta

Savonkatu 39
79100 Leppävirta Ajo-ohjeet

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala Ajo-ohjeet

Siilinjärvi

Kapteeninväylä 5
70900 Toivala Ajo-ohjeet

Tampere

Kalevantie 2
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Raastuvankatu 33
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta