facebook tracking
Tiimi

Kotona asuminen

Connect
Tutustu tiimiiin

Kotona asumisen tiimi kuuluu Sote- ja kuntaratkaisut liiketoimintayksikköön.

Tiimimme keskeisimmät palvelut ovat Mobiili kotihoito -toiminnanohjausjärjestelmä ja Sähköisen ovenavauksen kokonaisuus. Järjestelmien tarkoituksena on parantaa kunta-asiakkaidemme kotihoidon palveluita tehostamalla hoitohenkilöstön ajankäyttöä ja turvallisuutta sekä tarjota käyttömukavuutta niin työntekijälle kuin kotihoidon palveluita käyttävälle kunta-asiakkaalle.

Mobiili kotihoito helpottaa asiakkaidemme työntekijöiden arkea, koska kaikki olennainen tieto saatavilla yhdestä paikkaa. Sähköinen ovenavaus on mobiiliapplikaatiolla toimiva lukitusjärjestelmä. Palvelu sisältää lukkotoimituksen ja itse applikaation. Sen avulla saavutetaan toiminnallisia sekä taloudellisia hyötyjä. Avaimet eivät voi kadota, eikä niitä tarvitse kantaa mukana. Yhteiskunnallisesti palvelumme kehittää ja nostaa kotihoidon laatua, mikä parantaa kotihoitoa tarvitsevien asemaa.

Tiimissämme on itseohjautuvia kotihoidon ja projektihallinnan moniosaajia, joilla on laaja osaamispohja kotihoidosta, projekteista ja kotihoidon it-järjestelmistä. Työmme vaatii kykyä asettua kotihoidon eri työntekijäryhmien ja palveluja hyödyntävien kuntalaisten asemaan ja nähdä asiat monista eri näkökulmasta, koska toimintamme on hyvin asiakaslähtöistä.
Lue lisää Mobiili kotihoidosta

Lue lisää Sähköisesti ovenavauksesta

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta