facebook tracking
Tiimi

Sisäiset palvelut

Connect

Tieran sisäiset palvelut koostuvat Taloushallinnon, Henkilöstön ja osaamisen, Hankintojen ja Lakiasioiden sekä Tietohallinnon tiimeistä.

Sisäisissä palveluissa työskentelee tällä hetkellä Susanna (controller), Paula (junior Controller), Jarkko (henkilöstöpäällikkö), Markus (henkilöstöasiantuntija), Juhani (hankintalakimies), Sami, (lakimies), Markku (tietohallintopäällikkö), Mirka (tietoturvapäällikkö) ja Anu (johdon assistentti). Sisäisten tukipalveluiden johtajina toimivat toimitusjohtaja ja talousjohtaja. Tiimin tehtävänä on omien osa-alueidensa ja rooliensa kautta tukea sekä Tieran liiketoimintaa, mutta myös liiketoimintayksiköitä ja asiantuntijoita heidän työssään.

Taloushallinto-tiimi vastaa Tieran taloussuunnitteluun ja -seurantaan liittyvistä tehtävistä. Tyypillisimpiä työtehtäviä ovat mm. kuukausittaisen talousseurantaprosessin koordinointi, liiketoimintavastaavien tukeminen, toteuman ja ennusteiden läpikäynti sekä muutosten analysointi. Sisäinen talousraportointi, talouden raportointikäytäntöjen ja taloushallinnon prosessien kehittäminen, talouteen liittyvien ohjeistusten ylläpitäminen sekä kuukausikirjanpidon ja tilinpäätöksen Tieralle kuuluvat tehtävät (myyntilaskutus, jaksotukset, tuloutukset, kuluvaraukset ja täsmäytykset).

Henkilöstöpäällikön tehtäviin lukeutuvat niin rekrytointeihin ja osaamisen kehittämiseen liittyvät asiat kuin tieralaisten arkeen tiiviisti kuuluvat palkka- ja työsuhdeasiat, työterveys ja -turvallisuus, työsuojelu sekä yhteistoiminta. Henkilöstöpäällikkö on myös keskeisessä roolissa mm. Tieran yrityskulttuurin kehittämisessä ja työnantajamielikuvan rakentamisessa.

Lakiasiat-tiimin tehtäviin kuuluvat kaikki yhtiöoikeudelliset asiat sekä sopimusten- ja riskienhallinta. Tiimin asiantuntijat vastaavat myös Tieran tietosuoja ja tietoturva-asioista sekä corporate governancesta.

Hankintalakimies vastaa Tieran julkisen hankintamenettelyn mukaisista kilpailutuksista sekä Tieran liiketoimintojen ohjauksesta ja neuvonnasta hankintoihin ja kilpailutuksiin liittyen. Asiantuntija vastaa hankintasopimuksista ja niihin liittyvistä tehtävistä sekä osallistuu tarpeen mukaan myös asiakkaiden hankintaprojekteihin konsultin roolissa. 

Hallinto, johdon assistentti työskentelee monipuolisissa johdon tukitehtävissä ja tukee myös Tieran liiketoimintoja ja niiden myyntiä sekä viestintää. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakastapaamisten koordinointi, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen sekä avustavat markkinoinnin tehtävät. Johdon assistentti  toimii tiiviissä yhteistyössä myös yhtiön kaikkien muiden tukitoimintojen kanssa ja vastuulle kuuluvat CRM-järjestelmän, sopimushallinnan sekä Sharepointin pääkäyttäjätehtävät. Tehtäviin kuuluu myös nimettyjen palveluiden osalta Tieran asiakaslaskutukseen liittyvät operatiiviset tehtävät.

Tietohallintopäällikkö vastaa Tieran sisäisen tietohallinnon ratkaisuista, niiden toimivuudesta ja käytännöistä sekä niihin liittyvistä projekteista. Tietohallintopäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä ja kehittää yhtiön sisäistä toimintaa muiden sisäisten palvelujen kanssa sekä it-palvelutuotannon kanssa.

Näin teemme työtämme:

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hattula

Pappilanniementie 9
13880 Hattula Ajo-ohjeet

Hämeenlinna

Palokunnankatu 26
13100 Hämeenlinna Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Janakkala

Juttilantie 1
14200 Janakkala Ajo-ohjeet

Kemi, 1.5. alkaen

Valtakatu 27
94100 Kemi Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Leppävirta

Savonkatu 39
79100 Leppävirta Ajo-ohjeet

Mikkeli

Mannerheimintie 1
50100 Mikkeli Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Orimattila

Papintie 2
16300 Orimattila Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Riihimäki

Hämeenkatu 40
11100 Riihimäki Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Sastamala

Puistokatu 11
38200 Sastamala Ajo-ohjeet

Siilinjärvi

Kapteeninväylä 5
70900 Toivala Ajo-ohjeet

Tampere

Kalevantie 2
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Vaasa

Raastuvankatu 33
65100 Vaasa Ajo-ohjeet

Vihti

Liukkaankuja 1
03400 Vihti Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta