facebook tracking
Tiimi

Sisäiset palvelut

Connect

Tieran sisäiset palvelut koostuvat Taloushallinnon, Henkilöstön ja osaamisen, Hankintojen ja Lakiasioiden sekä Viestinnän ja Hallinnon palveluiden tiimeistä. 

Sisäisissä palveluissa työskentelee tällä hetkellä Susanna (Controller), Satu (Junior Controller), Jarkko (Henkilöstöpäällikkö), Juhani (Hankintalakimies), Silja (Markkinointi- ja viestintäpäällikkö) ja Anu (Johdon assistentti). Sisäisten tukipalveluiden johtajina toimivat toimitusjohtaja ja talousjohtaja. Tiimin tehtävänä on omien osa-alueidensa ja rooliensa kautta tukea sekä Tieran liiketoimintaa, mutta myös liiketoimintayksiköitä ja asiantuntijoita heidän työssään.

Taloushallinto-tiimi vastaa Tieran taloussuunnitteluun ja -seurantaan liittyvistä tehtävistä. Tyypillisimpiä työtehtäviä ovat mm. kuukausittaisen talousseurantaprosessin koordinointi, liiketoimintavastaavien tukeminen, toteuman ja ennusteiden läpikäynti sekä muutosten analysointi. Sisäinen talousraportointi, talouden raportointikäytäntöjen ja taloushallinnon prosessien kehittäminen, talouteen liittyvien ohjeistusten ylläpitäminen sekä kuukausikirjanpidon ja tilinpäätöksen Tieralle kuuluvat tehtävät (myyntilaskutus, jaksotukset, tuloutukset, kuluvaraukset ja täsmäytykset).

Henkilöstöpäällikön tehtäviin lukeutuvat niin rekrytointeihin ja osaamisen kehittämiseen liittyvät asiat kuin tieralaisten arkeen tiiviisti kuuluvat palkka- ja työsuhdeasiat, työterveys ja -turvallisuus, työsuojelu sekä yhteistoiminta. Henkilöstöpäällikkö on myös keskeisessä roolissa mm. Tieran yrityskulttuurin kehittämisessä ja työnantajamielikuvan rakentamisessa.

Lakiasiat-tiimin tehtäviin kuuluvat kaikki yhtiöoikeudelliset asiat sekä sopimusten- ja riskienhallinta. Tiimin asiantuntijat vastaavat myös Tieran tietosuoja ja tietoturva-asioista sekä corporate governancesta.

Hankintalakimies vastaa Tieran julkisen hankintamenettelyn mukaisista kilpailutuksista sekä Tieran liiketoimintojen ohjauksesta ja neuvonnasta hankintoihin ja kilpailutuksiin liittyen. Asiantuntija vastaa hankintasopimuksista ja niihin liittyvistä tehtävistä sekä osallistuu tarpeen mukaan myös asiakkaiden hankintaprojekteihin konsultin roolissa. 

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö vastaa liiketoimintaa tukevan strategisen ja operatiivisen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä Tieran asiantuntijoiden kanssa tukien Tieran myyntiä ja liiketoiminnan kehitystä. Tehtäviin ja vastuualueisiin kuuluvat myös Tiera-brändin ja yrityskuvan kehittäminen yhteistyössä toimitusjohtaja ja johtoryhmän kanssa.

Hallinto, johdon assistentti työskentelee monipuolisissa johdon tukitehtävissä ja tukee myös Tieran liiketoimintoja ja niiden myyntiä sekä viestintää. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakastapaamisten koordinointi, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen sekä avustavat markkinoinnin tehtävät. Johdon assistentti  toimii tiiviissä yhteistyössä myös yhtiön kaikkien muiden tukitoimintojen kanssa ja vastuulle kuuluvat CRM-järjestelmän, sopimushallinnan sekä Sharepointin pääkäyttäjätehtävät. Tehtäviin kuuluu myös nimettyjen palveluiden osalta Tieran asiakaslaskutukseen liittyvät operatiiviset tehtävät.

Tietohallintopäällikkö vastaa Tieran sisäisen tietohallinnon ratkaisuista, niiden toimivuudesta ja käytännöistä sekä niihin liittyvistä projekteista. Tietohallintopäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä ja kehittää yhtiön sisäistä toimintaa muiden sisäisten palvelujen kanssa sekä it-palvelutuotannon kanssa.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet

Inkoo

Rantatie 2
10210 Inkoo Ajo-ohjeet

Karkkila

Valtatie 26
03600 Karkkila Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet

Mikkeli

Jääkärinkatu 33
50130 Mikkeli Ajo-ohjeet

Tampere

Hämeenkatu 5
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet

Vihti

Asemantie 30
03100 Nummela Ajo-ohjeet

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
 • Anna Björk
 • Anne Talvitie
 • Anu Lamberg
 • Arja Fodstad
 • Arto Vainiomäki
 • Atte Silventoinen
 • Christo Romberg
 • Elina Teerioja
 • Firzeta Jakupovic
 • Heikki Lindstedt
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta