facebook tracking
Tiimi

Sote- ja kuntaratkaisut, Asiantuntijapalvelut

Connect

Asiantuntijapalveluiden tarkoituksena on tukea asiakkaitamme toiminnan ja sitä tukevien ICT-ratkaisujen kehittämisessä sekä muutoksen läpiviennissä ja johtamisessa. Toimimme yksittäisinä asiantuntijoina tai palvelutiiminä sovituissa tehtäväkokonaisuuksissa (määräaikaisesti tai jatkuvana palveluna). Meille tärkeää on reilu meininki ja pidämme huolta niin omasta kuin toistemme jaksamisesta. Teemme tärkeää työtä, ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa meille kaikille huomisen ja tulevaisuuden palveluja.

Toteutamme usein myös projektityyppisiä toimeksiantoja liittyen esimerkiksi toimintamallien kehittämiseen, tietohallinnon johtamisen kehittämiseen, muutosjohtamiseen tai arkkitehtuurisuunnitteluun. Hyödynnämme myös asiantuntijoita laajasta asiantuntijaverkostostamme eri toimeksiannoissa. 
 
Asiantuntijapalveluilla on selkeä tavoite ja tarkoitus, miksi tätä työtä teemme. Yhteistyökumppanimme ovat tärkeä osa osaamisverkostoamme, jonka avulla autamme asiakkaitamme erilaisten kokonaisuuksien suunnittelussa, johtamisessa tai ongelmanratkaisuissa. Pidämme myös ”tuntosarvet” valppaina uusille ideoille ja ajatuksille.
 
Innostuneisuus asiantuntijan roolissa työskentelyyn, asiakaslähtöisyys ja oma halu kehittyä asiantuntijana ovat avaintekijöitä menestykseen asiantuntijan tehtävissä. Perusosaaminen ICT:n johtamisen, kehittämisen ja/tai palvelutuotannonkin osalta on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on ymmärtää myös kuinka suomalainen yhteiskunta ja sen rakenteet muuttuvat, miten lainsäädäntöpuoli on kehittymässä tai kuinka esimerkiksi uusia teknologioita voidaan valjastaa hyötykäyttöön niin asiakkaiden työntekijöiden kuin loppuasiakkaidenkin käyttöön.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki Ajo-ohjeet

Asikkala

Asikkalantie 12
17200 Asikkala Ajo-ohjeet

Inkoo

Rantatie 2
10210 Inkoo Ajo-ohjeet

Karkkila

Valtatie 26
03600 Karkkila Ajo-ohjeet

Kuusamo

Keskuskuja 6
93600 Kuusamo Ajo-ohjeet

Mikkeli

Jääkärinkatu 33
50130 Mikkeli Ajo-ohjeet

Tampere

Hämeenkatu 5
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Turku

Tykistökatu 4A
20520 Turku Ajo-ohjeet

Vihti

Asemantie 30
03100 Nummela Ajo-ohjeet

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
 • Anna Björk
 • Anne Talvitie
 • Anu Lamberg
 • Arja Fodstad
 • Arto Vainiomäki
 • Atte Silventoinen
 • Christo Romberg
 • Elina Teerioja
 • Firzeta Jakupovic
 • Heikki Lindstedt
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta