facebook tracking
Tiimi

Tiera Infrapalvelut, myynti ja projektit

Connect
Tutustu tiimiin

Me olemme iloinen ja positiivinen joukko, joka on aina valmis auttamaan asiakkaita. Tiimimme perustettiin vuonna 2016 osana Tieran laajempaa organisaatiomuutosta, jossa Tieran organisaatiota järjesteltiin uudelleen. Muutoksella haluttiin tehostaa myynnin liiketoimintakohtaista osaamista. Pystymme keskittymään omaan liiketoimintaan koko Tieran tarjoaman sijaan. Infrapalveluiden myynti ja projektitiiminä autamme asiakasta löytämään soveltuvia ratkaisuja heidän ICT-tarpeisiin. Myynnin edetessä sopimukseen, vastuu siirtyy tiimimme projektipäällikölle. Projektipäällikkö pitää punaisia lankoja käsissään ja vastaa kaikista projektinhallintaan liittyvistä tehtävistä ja asiakkaan, Tieran tuotantotiimien ja mahdollisten kolmansien osapuolten kanssa kommunikoinnista ja yhteistyöstä.

Joukossamme on alan kokeneita ammattilaisia, joilla on vahva tuntemus kuntakentästä. Me haluamme aidosti asiakkaidemme menestyvän auttamalla heitä kehittämään digitaalisia palveluitaan ja parantamalla palvelutuotannon kustannustehokkuutta. Joukkoomme mahtuu henkilöitä, joilla on aito halu auttaa asiakasta ja kiinnostus kuntatoimialan jatkuvaan kehittämiseen.

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta