facebook tracking
Tiimi

Tiera Infrapalvelut, myynti ja projektit

Connect
Tutustu tiimiin

Me olemme iloinen ja positiivinen joukko, joka on aina valmis auttamaan asiakkaita. Tiimimme perustettiin vuonna 2016 osana Tieran laajempaa organisaatiomuutosta, jossa Tieran organisaatiota järjesteltiin uudelleen. Muutoksella haluttiin tehostaa myynnin liiketoimintakohtaista osaamista. Pystymme keskittymään omaan liiketoimintaan koko Tieran tarjoaman sijaan. Infrapalveluiden myynti ja projektitiiminä autamme asiakasta löytämään soveltuvia ratkaisuja heidän ICT-tarpeisiin. Myynnin edetessä sopimukseen, vastuu siirtyy tiimimme projektipäällikölle. Projektipäällikkö pitää punaisia lankoja käsissään ja vastaa kaikista projektinhallintaan liittyvistä tehtävistä ja asiakkaan, Tieran tuotantotiimien ja mahdollisten kolmansien osapuolten kanssa kommunikoinnista ja yhteistyöstä.

Joukossamme on alan kokeneita ammattilaisia, joilla on vahva tuntemus kuntakentästä. Me haluamme aidosti asiakkaidemme menestyvän auttamalla heitä kehittämään digitaalisia palveluitaan ja parantamalla palvelutuotannon kustannustehokkuutta. Joukkoomme mahtuu henkilöitä, joilla on aito halu auttaa asiakasta ja kiinnostus kuntatoimialan jatkuvaan kehittämiseen.

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta