facebook tracking
Tiimi

Tiera Infrapalvelut, Ulkoistuspalvelut

Connect
Tutustu tiimiin

Tarjoamme omistajillemme valmiin palvelukokonaisuuden perustietotekniikkapalveluiden järjestämiseen loppukäyttäjien käyttötuesta työasemaympäristöön ja konesaliratkaisuiden ylläpitoon. 

Ulkoistuskonseptimme lähtökohtana on ollut muuttuva kuntatoimijoiden ympäristö sekä digitaalisten palveluiden kasvava tarve. Toimintamme perustuu paikalliseen mutta valtakunnalliseen toimintamalliin.

Jokaisen ulkoistuksen yhteydessä perustamme paikallisen toimipisteen omistaja-asiakkaamme lähelle, jonka toimintaa tukevat kansallisella tasolla toimivat asiantuntijamme. Tierassa on hyviä kokemuksia liikkeenluovutuksista ja uudet, kunnasta siirtyvät työntekijät pääsevät osaksi valtakunnallista toimintamalliamme. Uusille tieralaisille tarjoamme mielenkiintoisen työkentän sekä urakehitysmahdollisuuksia, joita varsinkaan pienemmissä kuntaorganisaatioissa ei välttämättä ole.

Työskentely Ulkoistuspalvelut-tiimissä vaatii laaja-alaista omistajiemme toimialojen ratkaisuiden ymmärrystä, jotta voimme laatia soveltuvimmat tuki- ja ylläpitomallit kullekin toimialalle sopivaksi. Lisäksi jokaisella tiimillä on omaa, tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa asiantuntijaosaamista kyseiseen palveluun tai kyseisessä palvelussa hyödynnettävään teknologiseen ratkaisuun liittyen.

Asiakaspalveluhenkisyys yhdistää tiimiämme, riippumatta tehtävästä tai palvelusta. Uutta tekniikkaa ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia tulee jatkuvasti. Haluamme, että asiantuntijamme ovat aidosti kiinnostuneita uusista mahdollisuuksista ja osaavat myös parhaalla tavalla hyödyntää niitä palveluissamme asiakkaidemme hyväksi.

Asiantuntijamme ovat aktiivisesti mukana kehittämässä omistajiemme kanssa uusia ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaiden tietohallinnon kehityksen sekä perustietotekniikkapalveluiden vakaan laadun ja loppukäyttäjätyytyväisyyden. Rooliin katsomatta, haluamme tiimiimme hyvällä asenteella varustettuja, innokkaita, kiinnostuneita, sitoutuneita, kehityshaluisia sekä asiakaslähtöisiä ongelmien ratkaisijoita!

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta