facebook tracking
Tiimi

Tiera Infraratkaisut

Connect
Tutustu tiiimiin

Infraratkaisut ovat osa Tieran Infra-liiketoimintaa. Liiketoiminta keskittyy kumppaneiden kanssa tuotettujen lisäarvopalveluiden toimittamiseen omistajillemme. Tiimiin kuuluu liiketoimintapäälllikön lisäksi kolme ratkaisupäällikköä.

Infraratkaisuiden palveluihin kuuluvat Käyttäjäratkaisut, Tietoturvaratkaisut,Tuottavuusratkaisut ja Asiantuntijapalvelut. Käyttäjäratkaisuilla autetaan asiakkaitamme ohjaamaan omia palveluitaan tiketöinnin ja prosessien automatisoinnin avulla. Lisäksi Käyttäjäratkaisuiden palveluissa on Käyttövaltuushallinnan ja Mobiililaitehallinnan palveluita. Käyttövaltuushallinnalla ylläpidetään käyttäjän tunnuksia ja pääsyoikeuksia. Tietoturvaratkaisut tarjoavat asiakkaalle tietoturvan tilannekuvan ja etsivät tietomurtoja, sekä muita tietoturvapoikkeamia asiakkaan ympäristöstä. Tuottavuusratkaisut taas tuovat Microsoftin työkalut, kuten O365 ja D365, asiakkaalle. Asiantuntijapalvelut auttavat asiakkaita erilaisissa tehtävissä ja projekteissa.

Ratkaisupäälliköt pitävät omasta palvelustaan huolta yhdessä kumppaneidemme kanssa. Hankintojen elinkaaren hallinta, yhteistyö kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa, myynti ja myynnin tuki ovat keskeisiä työtehtäviä. Työtehtävät ovat siis varsin monipuolisia.

Työskentely Infraratkaisuissa on itsenäistä. Vastuu omasta alueesta asetettuja tavoitteita vasten on keskeinen asia. Oma-aloitteisuus, vastuun kanto ja itsenäisyys lisättynä hyvillä viestintä- ja ryhmätyötaidoilla on meidän tunnusmerkkejä. Yhdessä suunnitellaan ja kehitetään yksikön toimintaa sekä saadaan sparrausta kollegoilta omaan palveluun liittyen. Tiimikin on hajautunut kolmeen paikkaan: Ruoholahti, Kupittaa ja Jyväskylä.

Infraratkaisut-tiimi aloitti tässä kokoonpanossa 1.9.2018. Käyttäjäratkaisut ja Tuottavuusratkaisut ovat toimineet jo aiemmin Infra-liiketoiminnan sisällä. Tietoturva- ja asiantuntijapalvelut ovat uusia, vasta käynnistyneitä toimintoja.

Tiimissä toimii erilaisilla taustoilla olevia henkilöitä. On myyntitaustaa, projektijohtamista, tietoturvan hallintaa, tuotehallintaa jne. Ryhmän henkilöt täydentävät sopivasti toisiaan kokemuksen ja näkemyksen puolesta.

Menestymisen avaimia meillä ovat asiakkaiden kuuntelu ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen. Joskus tarvitaan myös jämäkkyyttä, että asiakkaalle saadaan sopiva ja tarpeen mukainen ratkaisu.

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Näin teemme työtämme

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdolistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta