facebook tracking
Tiimi

Tiera Toiminnanohjaus

Connect
Tutustu tiimiin

Tiera Toiminnanohjauksen tiimissä hierarkia on matala ja ydinliiketoimintamme koostuu myynti-, ratkaisu-, kehitys- ja tuotantopalveluista. Myymme ERP-järjestelmiä ja tiimissä työstämme asiakkaan ratkaisun yksityiskohtia tavallisimmin prosesseittain ja teemme runsaasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tiimimme jäsenet ovat asiakaslähtöisiä ja kokeneita SAP ERP tai muun toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijoita. Olemme aina valmiita haastamaan itsemme kehittymään ja oppimaan uutta.

Työssä menestyminen edellyttää syvää SAP-ratkaisuosaamista, kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Pohjan onnistumiselle luo rento yhteinen tekeminen ja asiakkaan kuunteleminen herkällä korvalla.

Tiera - kuntakentän kehitysyhtiö

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@tiera.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta