Oppimaan Tieralle?

Tarjoamme tulevaisuuden muutoksen tekijöille erilaisia harjoittelupaikkoja ja käytännön oppimisen mahdollisuuksia etenkin ICT:n ja hallinnon tehtävissä eri toimipisteissämme. Jos etsit opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa tai aihetta opinnäytetyölle, jätä meille hakemuksesi, niin katsotaan voisiko juuri sinulle löytyä meiltä hommia!

Kokemuksia harjoittelusta

 • Parasta antia oli saamani positiivinen ja rakentava palaute sekä tietenkin aivan huikea mahdollisuus olla mukana etätyöntekijänä henkilöstön hyvinvointia tukevassa toiminnassa.

  Joni, liiketoiminnan merkonomiopiskelija

  Sisäiset palvelut, Mikkeli

 • Sain työskennellä itsenäisesti ja toteuttaa omia ideoitani, mutta apu ja ohjeet olivat kuitenkin aina saatavilla. Virheiden tekemistä ei tarvinnut pelätä, vaan tärkeintä oli oppia niistä!‎‎‎‎‎

  Mikko, liiketalouden tradenomiopiskelija

  Sisäiset palvelut, Mikkeli

 • Harjoittelun aikana minulla oli muutamia koulupäiviä, joihin pystyin ongelmitta osallistumaan. Harjoittelun sisällössä ja aikataulussa otettiin siis erinomaisen hyvin huomioon omat toiveeni.

  Anna, oikeudellisen osaamisen tradenomiopiskelija

  Sisäiset palvelut, Helsinki

 • Työkaverit olivat todella mukavia ja hauskoja, sekä neuvoivat aina tarpeen tullen. Perehdytys oli myös hyvin selkeää ja ohjeet olivat helposti saatavilla.

  Heli, datanomiopiskelija

  Lähituki, Mikkeli

 • Suosittelen Tieraa eri alojen opiskelijoille harjoittelupaikkana – kaikille löytyy varmasti omia opintoja tukevaa mielekästä tekemistä.

  Jesse, datanomiopiskelija

  Digiratkaisut - hyvinvointipalvelut, Turku

 • Vaihteleva työympäristö oli harjoittelun paras puoli – yhtenä päivänä saatoin olla keikalla sairaalan vuodeosastolla ja seuraavana ammattikoulun ATK-luokassa.

  Vesa, tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelija

  ICT-palvelut - Lähituki, Turku

 • Työtehtävien kehittyminen harjoittelun aikana ja mahdollisuus päästä näkemään ja kokeilemaan työn eri puolia sitoutti työhön ja teki siitä mielekästä.

  Juho, IT-tradenomiopiskelija

  Digiratkaisut - Johtaminen ja hallinto, Helsinki

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.