facebook tracking

Oppimaan Tieralle?

Tarjoamme tulevaisuuden muutoksen tekijöille erilaisia harjoittelupaikkoja ja käytännön oppimisen mahdollisuuksia etenkin ICT:n ja hallinnon tehtävissä eri toimipisteissämme. Jos etsit opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa tai aihetta opinnäytetyölle, jätä meille hakemuksesi, niin katsotaan voisiko juuri sinulle löytyä meiltä hommia!

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden ICT-kumppani, joka tarjoaa tuotteistettuja ICT-alan palveluja ja digiratkaisuja omistaja-asiakkaidensa toiminnan kehittämisen ja kuntalaisten sujuvan arjen tueksi. 

Opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja haluamme tarjota myös harjoittelijoillemme laadukkaan oppimisympäristön. Tästä syystä otamme vain muutamia opiskelijoita yhtä aikaa harjoitteluun tai tekemään opinnäytetyötä toimeksiantona. Mahdollisuuksia opiskelijoille aukeaa kuitenkin säännöllisin väliajoin eri toimipisteissämme. Suhtaudumme aina opiskelijoihimme tulevina työntekijöinä ja siksi lupaammekin, että meillä pääset tekemään ihan oikeita töitä! Meillä voit kasvaa tulevaisuuden muutoksen tekijäksi.

Jätä hakemuksesi harjoittelupaikkaan tai opinnäytetyön tekemiseksi alla olevista linkeistä. Painikkeiden takaa löydät myös lisätietoa meillä tällä hetkellä avoimena olevista mahdollisuuksista opiskelijoille. Voit myös jättää avoimen hakemuksen harjoittelupaikasta tai tehdä meille ehdotuksen opinnäytetyöstä.

Kyllä, haluan harjoitteluun Tieralle
Kyllä, opinnäytetyön mahdollisuudet kiinnostavat

Kokemuksia harjoittelusta

Parasta antia oli saamani positiivinen ja rakentava palaute sekä tietenkin aivan huikea mahdollisuus olla mukana etätyöntekijänä henkilöstön hyvinvointia tukevassa toiminnassa.

Sain työskennellä itsenäisesti ja toteuttaa omia ideoitani, mutta apu ja ohjeet olivat kuitenkin aina saatavilla. Virheiden tekemistä ei tarvinnut pelätä, vaan tärkeintä oli oppia niistä!‎‎‎‎‎

Harjoittelun aikana minulla oli muutamia koulupäiviä, joihin pystyin ongelmitta osallistumaan. Harjoittelun sisällössä ja aikataulussa otettiin siis erinomaisen hyvin huomioon omat toiveeni.

Työkaverit olivat todella mukavia ja hauskoja, sekä neuvoivat aina tarpeen tullen. Perehdytys oli myös hyvin selkeää ja ohjeet olivat helposti saatavilla.

Suosittelen Tieraa eri alojen opiskelijoille harjoittelupaikkana – kaikille löytyy varmasti omia opintoja tukevaa mielekästä tekemistä.

Vaihteleva työympäristö oli harjoittelun paras puoli – yhtenä päivänä saatoin olla keikalla sairaalan vuodeosastolla ja seuraavana ammattikoulun ATK-luokassa.

Työtehtävien kehittyminen harjoittelun aikana ja mahdollisuus päästä näkemään ja kokeilemaan työn eri puolia sitoutti työhön ja teki siitä mielekästä.

Usein kysyttyä

Tutustu Tieran ICT-palveluihin!
Tutustu Tieran sisäisiin palveluihin!
Tutustu Hyvinvointipalveluihin!

Näin teemme työtämme:

kuntien_tiera_arvomme.jpg

 • Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.

  Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

 • Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.

  Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

 • Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.

  Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

 • Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.

  Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta