Tieran harjoittelijaksi?

Eri toimipisteemme tarjoavat erilaisia käytännön oppimisen mahdollisuuksia ICT:n ja hallinnon tehtävissä. Mikäli opiskelet ja haet harjoittelupaikkaa, jätä meille harjoittelijahakemus.

Tutustu kevään 2020 avoimiin harjoittelupaikkoihin!

Meillä aukeaa harjoittelupaikkoja säännöllisin väliajoin. Voit jättää avoimen hakemuksesi seuraaviin yksiköihin alla olevista linkeistä.

Harjoittelijaksi ICT-palveluihin?
Harjoittelijaksi Hyvinvointipalveluihin?
Harjoittelijaksi sisäisiin palveluihin?

Kokemuksia harjoittelusta

Parasta antia oli saamani positiivinen ja rakentava palaute sekä tietenkin aivan huikea mahdollisuus olla mukana henkilöstön hyvinvointia tukevassa toiminnassa tehtävässä etätyöntekijänä.

Sain työskennellä itsenäisesti ja toteuttaa omia ideoitani, mutta apu ja ohjeet olivat kuitenkin aina saatavilla. Virheiden tekemistä ei tarvinnut pelätä, vaan tärkeintä oli oppia niistä!‎‎‎‎‎

Harjoittelun aikana minulla oli muutamia koulupäiviä, joihin pystyin osallistumaan. Harjoittelun sisällössä ja aikataulussa otettiin siis erinomaisen hyvin huomioon omat toiveeni.

Työkaverit olivat todella mukavia ja hauskoja, sekä neuvoivat aina tarpeen tullen. Perehdytys oli myös hyvin selkeää ja ohjeet olivat helposti saatavilla.

Suosittelen Tieraa eri alojen opiskelijoille harjoittelupaikkana – kaikille löytyy varmasti omia opintoja tukevaa mielekästä tekemistä.

Vaihteleva työympäristö oli harjoittelun paras puoli – yhtenä päivänä saatoin olin sairaalan vuodeosastolla ja seuraavana ammattikoulun ATK-luokassa

Työtehtävien kehittyminen harjoittelun aikana ja mahdollisuus päästä näkemään ja kokeilemaan työn eri puolia sitoutti työhön ja teki siitä mielekästä.

Tutustu Tieran ICT-palveluihin!
Tutustu Tieran sisäisiin palveluihin!
Tutustu Hyvinvointipalveluihin!

Usein kysyttyä

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta