facebook tracking

”Haluan tehdä asiakkaat tyytyväisiksi – haasteet motivoivat kehittymään ja oppimaan uutta”

Elettiin vuotta 2007, kun tutustuin ensi kertaa Turun kaupungin uuteen servicedeskiin. Olin juuri valmistunut ammatti-instituutista tietokoneasentajaksi ja aloitin työni servicedeskissä marraskuussa 2007. Siellä työskentelin useita vuosia eri alihankkijoiden kautta, mutta vuonna 2013 asiat muuttuivat ja siirryin Tieralle liiketoimintakaupan yhteydessä. Muutos jännitti luonnollisesti, mutta turvaa sain kuitenkin mukanani siirtyneistä vanhoista työkavereista. Myöhemmin tajusin jännittäneeni turhaan, koska Tieralla meininki oli rento ja työyhteisö avulias.

Aluksi työskentelin tutuissa servicedeskin tehtävissä ja siinä ohella vastasin käyttövaltuushallinnasta. Liiketoiminnan kasvun myötä siirryin vastaamaan pelkästä käyttövaltuushallinnasta. Nykyiseen tehtävänkuvaani kuuluu kaikkien Tieran asiakkaiden käyttövaltuushallinnointi. Työtehtäväni tavoitteena on vastata asiakkaan tarpeeseen mahdollisimman hyvin. Oman työni otan tosissani, sillä haluan tehdä asiakkaat tyytyväiseksi. Pidän työstäni sen sisällön lisäksi, koska työaikani on joustava ja saan työskennellä itsenäisesti. Omassa työtehtävässä pääsen kohtaamaan ja ratkaisemaan mitä erikoisempia tietoteknisiä haasteita. Nämä haasteet puolestaan motivoivat kehittymään ja oppimaan uutta.

Vuosien varrella kertynyt osaaminen ja tietotaito auttavat minua onnistumaan. Varsinaisen tehtäväni ohella koulutan uusia käyttötuen it-asiantuntijoita käyttövaltuushallinnan saloihin. Koulutusrooli on mukava ja se on saanut introvertinkin syttymään, koska pääsen jakamaan tietouttani sekä auttamaan työkavereitani ja oppimaan itsekin uutta. Tulevaisuudessa haluan kehittyä työssäni ja toivon, että tehtäväni pysyvät ennallaan. 

Puutarhanhoito, lukeminen ja musiikin kuuntelu ovat suosikkipuuhiani vapaa-ajalla. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, klassisesta musiikista Rammsteiniin. Scifi ja fantasia on kirjallisuuden genrenä mieleisin. Ehdottomasti paras genren kirjasarja on Lian Hearnin Otorin klaanin tarina. Luen muutakin kuin scifi ja fantasiakirjoja, kirjahyllyäni täydentää 817 romaania ja lisää on tulossa.

Työhyvinvointi avainasemassa

Tiera on panostanut vuosien saatossa enemmän ja enemmän työhyvinvointiin, vaikka Tiera on ollut alusta asti hyvä työnantaja. Minusta - sekä muista - työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja meille järjestetään esimerkiksi ergonomiakoulutuksia ja Voi Hyvin -tietoiskuja. Ergonomiakoulutuksissa työfysioterapeutti antaa vinkkejä oikeaoppisiin työskentelyasentoihin ja korjaa näkemiänsä virheitä. Voi Hyvin -tietoiskujen toimintaperiaate on samanlainen, mutta ne toteutetaan verkossa ja aiheet vaihtelevat paljon. Itse olen saanut sairauteni takia erilaisia ergonomiatuotteita työni tueksi ja niistä on ollut apua työhyvinvointini parantamisessa. Yrityksen kehitys on ollut positiivista ja toivon sen jatkuvan samanlaisena.   

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta