Tutkinto: Tradenomi

"Haluan tehdä parhaani ja antaa kaiken ammattitaitoni koko asiakaskuntamme käytettäväksi"

Aloitin työt Tieralla elokuussa 2018. Tiera etsi kevät-kesällä ratkaisupäällikköä vastaamaan Tiera Toimisto -palvelusta ja henkilöstöpäällikkömme Jarkko oli aiemmin törmännyt päivityksiini LinkedInissä ja päätti kysyä kiinnostuksestani työtehtävää kohtaan. Ajoitus oli oikea, kiinnostuin tehtävästä ja hain paikkaa. Siirryin Tieralle BLC:ltä, jota ennen työskentelin Microsoftilla pilviratkaisujen parissa.

Nykyisissä tehtävissäni ratkaisupäällikkönä vastaan asiakkaidemme Tiera Toimisto -ratkaisuista (Microsoft ja sen liitännäispalvelut). Myös kollegani voivat kääntyä puoleeni Microsoft-ongelmissa. Autan niissä mielelläni. Työssäni pääsen toteuttamaan omaa näkemystäni palvelukokonaisuudesta ja tuomaan omia kehitysideoitani esiin omalta osa-alueeltani. Esimiehet suhtautuvat ideoihin ja kehitysehdotuksiin positiivisesti ja meidän yrityskulttuuri on vapaa, vaikka vastuut ovatkin toki isoja. Saan tehdä työni niin kuin parhaaksi näen, ja se tuo mielestäni työtapoihin ketteryyttä sekä rakentaa luottamusta yleisesti Tieran ja työntekijöiden välille.

Tieralla voi työskennellä kotikonttorilla, toimistolla tai osittain etänä. Tämä tuo joustavuutta välillä jokseenkin hektisen työarjen keskelle. Työympäristö on hyvin dynaaminen ja se kehittyy nopeasti, joten rutinoitumiselle ei ole tilaa. IT-alan muutokset ja vaihtelut sopivat minulle hyvin, koska olen eteenpäin pyrkivä ja haastan mielelläni vakiintuneita malleja.

Työni keskeisimmät haasteet liittyvät teknologiaan sekä asiakkaiden erilaisuuteen ja heidän muuttuviin tarpeisiin. Esimerkiksi Microsoftin pilvipalveluihin tulee vuositasolla todella paljon muutoksia ja kaikista uusista ominaisuuksista kartalla pysyminen on mahdotonta, joten organisointi ja priorisointitaidot ovat tehtävässäni tärkeitä. Myös neuvottelu- ja myyntitaidot, kyky asettua asiakkaan asemaan sekä tuoteosaaminen ja ymmärrys järjestelmäarkkitehtuurista ovat tehtävässäni menestyksen avaimia. Olen nykyiseen tehtävääni todella tyytyväinen, mutta odotan kuitenkin aina innolla myös teknologioiden kehittymistä ja kehityksen tuomia muutoksia.

Tavoitteellisuus ohjaa työtäni

Työhön liittyen tavoitteeni on, että Tiera raivaa tiensä kuntakentällä yhdeksi suurimmista pelureista Microsoftin tuottavuusratkaisujen osalta. Tässä onnistuminen on monen tekijän summa. Kilpailu on kovaa ja meidän Tieralla pitää onnistua tuotteistamaan ja tuottamaan palvelumme siten, että ne tunnetaan markkinoilla selkeydestään, laadustaan ja järkevästä kustannustasostaan.

Meidän tulee lähestyä asiakkaidemme tietotyöhön liittyviä ongelmakohtia ja liiketoiminnallisia tavoitteita rohkeasti ja johdonmukaisesti, jotta meidän arvo kumppanina korostuu. Haluan olla mukana muutoksessa, jossa tietotyön teon tapoja uudistetaan. Lupaan tehdä parhaani ja antaa kaiken ammattitaitoni koko asiakaskuntamme käytettäväksi.

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anne Talvitie
  • Antti Hälikkä
  • Anu Lamberg
  • Arja Fodstad
  • Arto Vainiomäki
  • Atte Silventoinen
  • Christo Romberg
  • Erkki Laine
  • Firzeta Jakupovic
  • Heikki Lindstedt
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta