facebook tracking

Työskentelen Tieralla Käyttöpalvelut-tiimin tuotannon ryhmävastaavana. Käytännössä oma tiimini vastaa palvelinten ylläpidosta ja häiriönhallinnasta sekä käytössä olevien sovellusten toimivuudesta. Vastaanotamme palvelupyynnöt tikettijärjestelmän kautta ja vastuullamme on kymmenien tuhansien loppukäyttäjien järjestelmien ja työkalujen toimivuus, eli tuotamme osaltamme palveluja varsin suurelle porukalle. Tiimini tekee myös paljon yhteistyötä muiden Tieran tiimien kanssa, sillä vastaanotetut vikailmoitukset saattavat koskea hyvinkin laajasti eri osa-alueita. Meillä opitaankin työssämme lähes joka päivä jotakin uutta ja työtehtäviä on laidasta laitaan. Onnistumisen tunteita pääsemme siis kokemaan usein, kun ratkaisemme jonkin alun perin täysin oudolta vaikuttavan ja tuntemattoman ongelman.

Tieraan tulin alun perin jo vuonna 2013, jolloin silloinen työnantajani ulkoisti IT-palveluidensa tuottamisen Tieralle. Olen työskennellyt tuotannon tiimissä alusta alkaen ja viime syksystä lähtien sen esimiehenä. Tierassa olen siis verrattain tuore esimies, mutta aikaisempaa esimieskokemusta minulla on muutaman vuoden ajalta edellisen työnantajani palveluksessa. Silloin jouduin hyppäämään esimiehenä ”suoraan altaan syvään päätyyn”, mutta pinnalla pysyttiin. Olenkin sitä mieltä, että myös esimieheksi oppii ja kehittyy tekemällä, kuten lähes minkä tahansa työn – jos vain on tahtoa. Oma asenne ratkaisee ja omassa tiimissänikin on esimerkkejä siitä, kuinka voi kehittyä oman työnsä todelliseksi asiantuntijaksi, vaikka alun perin tulisi joltain aivan muulta alalta. Tierassa onkin tarjota monen tasoista hommaa ja ammatilliseen kehittymiseen on hyvät mahdollisuudet. Meidät työntekijät otetaan todella hyvin huomioon ja keskustelukulttuuri on avoin ja kannustava. Haluan itsekin kehittyä taidoissani edelleen ja suoritankin parhaillaan näyttötutkintona työn ohessa tehtävää lähiesimiehen ammattitutkintoa. Mitään muita suuria työhön liittyviä tulevaisuuden haaveita minulla ei tällä hetkellä ole, vaan haluan oppia ja kehittyä nykyisessä työssäni edelleen ja ottaa tämän homman kunnolla haltuun.   

Esimiehenä pyrin tasapuoliseen kohteluun enkä halua suosia ketään. Haluan olla läsnä kaikille ja pyrin luomaan tiimilleni hyvät työntekemisen olosuhteet ja mahdollisuudet. Ainakin ajoittain olen hyvä kuuntelija ja pikkuhiljaa olemme oppineet toistemme tavat kommunikoida ja työskennellä yhdessä. Tiimini on jakautunut useammalle paikkakunnalle, mutta tästä huolimatta pidämme tiiviisti yhteyttä, asioista keskustellaan ja päätökset töistä tehdään yhdessä. Toista autetaan aina riippumatta siitä, missä kaveri sattuu fyysisesti istumaan.

Vapaa-aikani kuluu monenlaisissa eri harrastuksissa. Ampumaurheilun parissa olen monenlaisissa hommissa ollut aktiivisesti mukana yli 15 vuotta ja edelleen useamman kerran kuukaudessa on tähän liittyen jotain puuhaa. Salibandya pelaan viikoittain Karkkilan kaupungin joukkueessa ja syksymmällä on tähän liittyen turnauskin tiedossa. Lisäksi sydäntäni lähellä on koirat ja niiden kanssa puuhaillessa kuluu paljon vapaa-aikaa. Perheessämme on tällä hetkellä neljä koiraa, joista kaksi rescue-taustaista ja yksi meille aikaisempien käytöshäiriöiden vuoksi sijoitettu. Toinen rescue-koirista oli edellisenä kesänä meille tullessaan yllättäen tiineenä ja siitä syntyneestä seitsemän pennun pentueesta omaksi jäi yksi. Siitä kasvoikin sitten koko nykyisen kotilauman kookkain yksilö 70 cm säkäkorkeudellaan, mutta on koostaan huolimatta edelleen se perheen ”pentu”.

 

 

+358 40 669 2826

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta