facebook tracking

Anna, oikeudellisen osaamisen tradenomiopiskelija

Olin Tieralla harjoittelussa Helsingin toimipisteellä sisäisissä palveluissa hankinta- ja lakiasioiden tiimissä. Koska olin valinnut tradenomiopinnoissani suuntautumisvaihtoehdoksi juridiikan, halusin harjoittelun tukevan valintaani.

Pääsin heti harjoitteluni alusta asti tekemään oikeita töitä, kuten kaupparekisteri-ilmoitusta ja sopimustekstin oikolukua ja erilaisten materiaalien valmistelua. Lisäksi olin harjoittelun aikana mukana tietosuojaan liittyvässä projektissa ja sopimushallintajärjestelmän käyttöönotossa. Työ oli itsenäistä, mutta sain apua ja opastusta aina tarpeen mukaan. 

Harjoittelun aikana minulla oli muutamia koulupäiviä, joihin pystyin osallistumaan. Harjoittelun sisällössä ja aikataulussa otettiin siis erinomaisen hyvin huomioon omat toiveeni. 

Työkaverit Tieralla olivat mukavia ja valmiina auttamaan. Työporukkaan pääsi helposti mukaan. Lisäksi harjoitteluni poiki opinnäytetyön aiheen ja töitä Tieralla myös harjoittelun jälkeen. Voin lämpimästi suositella Tieraa harjoittelupaikkana! 


Takaisin opiskelijasivulle

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta