facebook tracking

Joni, liiketoiminnan merkonomiopiskelija

Liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) opintoni alkoivat olla loppusuoralla Etelä-Savon ammattiopistossa (Esedussa), kun minulle tarjoutui mahdollisuus suorittaa vielä projektitoiminnan tutkinnon osa Tieran hyvinvointikampanjoiden managerina ja Heiaheia!-liikuttajana. Vaikka olenkin työskennellyt aiemmin pitkään erilaisissa asiakaspalvelun ja tapahtumatuotannon työtehtävissä sekä projektityöntekijänä, olin nyt kuitenkin täysin uuden tehtävän edessä. Tavoilleni uskollisena otin haasteen vastaan ja pian huomasinkin olevani jo suunnittelemassa kampanjaa yhdessä Tieran HR -tiimin kanssa.  

Tieran hyvinvointikampanjoiden managerin ja Heiaheia!-liikuttajan tehtävä oli laaja-alainen ja piti sisällään kaiken käytännön suunnittelusta, aikataulutuksesta, sisällöntuotannosta toteutukseen ja loppuraportointiin sekä tiivistä yhteydenpitoa Tieran yhteistyökumppanin Hintsa Performancen kanssa

Oli hienoa huomata, että harjoittelijalle annetaan paljon tukea ja sparrausta, mutta myös mahdollisuus löytää itsestään tarvittavat taidot tehtävän tulokselliseen hoitamiseen ja uuden oppimiseen. Myös etätyöskentely tuli tutuksi, sillä työskentelin lähes koko harjoittelun ajan oman työpöytäni äärellä.  

Tehtävän parasta antia oli työn tuloksellisen hoitamisen ja tavoitteisiin pääsemisen lisäksi työn ja tulosten konkreettinen näkyminen projektin edetessä, saamani positiivinen ja rakentava palaute sekä tietenkin aivan huikea mahdollisuus olla mukana henkilöstön hyvinvointia tukevassa toiminnassa näinkin vastuullisessa tehtävässä.

Takaisin harjoittelijasivulle

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta