facebook tracking

Juho, IT-tradenomiopiskelija

Hakiessani opintoihin liittyvää työharjoittelupaikkaa muutamista yrityksistä, sain kuulla lähipiiriini kuuluvan tieralaisen kautta mahdollisuudesta työskennellä Tieran ERP-tiimissä. Kiinnostukseni toiminnanohjausjärjestelmiin ja SAP:iin oli suurta, joten työharjoittelu Tieralla oli loistava uutinen.

Harjoittelun aikaan työskentelin Ruoholahden toimipisteellä ja toimin tuotannon, HCM-tiimin sekä myynnin tukena erilaisissa tehtävissä. Päävastuuni olivat tikettityössä, jossa välitin tikettejä konsulteille ja alihankkijoille. Tiketeistä oma vastuualueeni oli HR-tiketit ja etenkin käyttäjätunnusten luominen asiakkaille. Vähitellen osaamiseni kehittyi ja pystyin ratkomaan myös muita HR-tikettejä.

Parasta harjoittelussani oli itsensä kehittäminen ja uusien asioiden oppiminen. Päivääkään ei mennyt, ettenkö olisi oppinut jotain uutta. Osallistuin myös myyntiä tukevan demon tekoon, aina projektisuunnitelman laatimisesta tulevaan konfigurointiin. Suurimmat oppikokonaisuudet liittyivät kuitenkin SAP:iin ja sen eri järjestelmiin. Työharjoittelu antoi minulle hyvän pohjan syventää jatkossa osaamistani liittyen juurikin edellä mainittuihin aiheisiin. Harjoittelu vahvisti sen, että tulevaisuuden työssäni haluan toimia toiminnanohjauksen ja SAP:n parissa.

Yksi parhaista asioista työharjoittelussa Tieralla oli mukavat kollegat. Kaikki pelasivat hyvin yhteen, ja tiimi oli yhtä isoa porukkaa välimatkoista huolimatta. Asiantuntevat kollegat ja hyvä perehdytys läpi harjoittelun tukivat kehittymistäni työssä.

Omien vastuualueiden saaminen harjoittelun aikana sai minut tuntemaan itseni aidoksi tieralaiseksi ja motivoi valtavasti. Myös työtehtävien kehittyminen ja mahdollisuus päästä näkemään ja kokeilemaan työn eri puolia sitoutti työhön ja teki siitä mielekästä. Kaiken kaikkiaan harjoitteluaikani Tieralla meni hyvin ja uskon, että saamani kokemus ja opit hyödyttävät minua tulevaisuuden työelämässäni.

Takaisin opiskelijasivulle

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta