facebook tracking

Mikko, liiketalouden tradenomiopiskelija

Oli kevät ja käynnissä oli kuumeinen harjoittelupaikan metsästys. XAMK:in Mikkelin kampuksen seinälle ilmestyi Tieran työpaikkailmoitus, ja siitä innostuneena tiedustelin lisää harjoittelumahdollisuuksista henkilöstöpäälliköltä. 

Harjoittelu alkoi muutaman muuttujan kautta osa-aikaisesti Mikkelin toimipisteellä elokuussa, koska halusin osallistua myös koulun lähiopetukseen. Harjoittelun aikana työskentelin osana talous- ja henkilöstöhallinnon tiimejä monipuolisissa tehtävissä, arkistoinnista sisällön tuottamiseen ja laskutuksesta sisäisten ohjeiden kirjoittamiseen. Ääripäästä toiseen, mutta se piti mielen virkeänä. 

Sain työskennellä itsenäisesti ja toteuttaa omia ideoitani, mutta apu ja ohjeet olivat aina saatavilla. Virheiden tekemistä ei tarvinnut pelätä, vaan tärkeintä oli oppia niistä! Olin myös positiivisesti yllättynyt siitä mihin kaikkeen harjoittelija otettiin mukaan, kävin esimerkiksi muutaman kerran työmatkalla isolla kirkolla (Helsingissä). 

Yleisesti Tieralla oli hyvä tekemisen meininki, ratkiriemukas tunnelma ja töihin oli aina mukava tulla. Käytössä oli myös liukuva työaika ja se sopi aamu-uneliaalle ihmiselle mainiosti.

Lisäksi onnistunut harjoittelu poiki opinnäytetyön aiheen sekä ensimmäisen oikean työpaikan alalta.

 

Takaisin opiskelijasivulle

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta