Kuntien Tiera Oy logotype

Kuntien Tiera Oy

Några Tiera-kollegor berettar:

 • Jag gillar Tieras förvaltningskultur och de moderna tillvägagångssätten. Samarbetet med mina överordnade går bra, även fast vi inte möts ansikte mot ansikte ofta. Min förman är aktiv, motiverande och skicklig på att ge konstruktiv feedback. I Tiera finns det även goda möjligheter att gå vidare i karriären.

  Christo Romberg

  IT-expert

 • Möjligheterna att utvecklas inom karriären sker genom färdigt definierade steg: antingen inom det egna expertisområdet eller genom möjlighet till byte till helt nya arbetsuppgifter.

  Jani Grönberg

  Solution Manager

 • Kring mig finns många människor, som jag trivs med. Mellan oss finns ett starkt förtroende, en kultur av att hjälpa varandra och bra humor.

  Anu Lamberg

  Ledningens Assistent

 • De varierande arbetsuppgifterna hör till de bästa sidorna och motivationsfaktorerna i mitt arbete.

  Petrus Kaasalainen

  IT-expert

Så här arbetar vi:

Vi som jobbar på Tiera har tillsammans definierat fyra värderingar som utgångspunkt för hur vi arbetar. De här värderingarna styr vår verksamhet och beskriver vårt sätt att arbeta.

 • Vi är starkt med och utvecklar kommunerna.

  Vi hjälper våra ägare att utveckla sin verksamhet och möjliggör förändringar genom att erbjuda kundorienterade system- och tjänstelösningar tillsammans med våra samarbetspartner. Vi är en effektiv samarbetspartner och resultaten av vårt arbete syns både i de enskilda kommunerna och på riksomfattande nivå.

 • Vi är en effektiv och orädd partner.

  Vårt arbete förbättrar både våra kunders och Tieras operativa och finansiella effektivitet. Vi har nya infallsvinklar och mod att göra saker på nya sätt.

 • Vi visar omsorg och trivs med vårt arbete.

  Respekt och tillit utgör grunden för vårt samarbete. Vi arbetar i en positiv miljö och har som mål att alla Tiera-kollegor ska trivas. Vi tar ansvar för oss själva och bryr oss om varandra.

 • Vi är stolta över det vi gör.

  Vi har stark expertis inom vårt eget område. Vi förbinder oss till att utveckla vår yrkesskicklighet och kompetens. Vi är stolta över det arbete vi gör och var och en av oss är med och bygger en bättre morgondag.

Tiera är ett samhälleligt företag

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.