facebook tracking

Koulutus: Tradenomi

Tärkeintä on työssä viihtyminen

Olen kotoisin Etelä-Pohojammaalta, mutta olen kulkeutunut Etelä-Suomeen mieheni perässä. Alkujaan tulin Tieraan myynnin assistentiksi asiakkuustiimiin kesällä 2011. Viimeisimmät vuodet olen toiminut johdon assistenttina. Toimenkuvani on ollut aina hyvin monipuolinen ja sen myötä olen päässyt luonnollisesti kokemaan ja oppimaan, eikä aika ole käynyt pitkäksi.

Seitsemän vuoden aikana on myös tietysti syntynyt vahva kiintymyssuhde Tieraan yrityksenä. Viihdyn työssäni, koska minulla on monipuolisia työtehtäviä ja saan olla monessa mukana. Nykyinen toimenkuvani ei ole välttämättä se tyypillisin johdon assistentille, vaikka pyrkimyksenä onkin helpottaa johtoryhmän päivittäistä työtä. Olen myös mukana taloushallinnon tehtävissä ja sen lisäksi toimin useiden eri järjestelmien pääkäyttäjänä.

Tierassa on töissä huipputyyppejä!

Ympärilläni on paljon ihmisiä, joiden kanssa viihdyn. Välillämme on vahva luottamus, auttamisen kulttuuri ja hyvä huumori. Tieran arvot kohtaavat hyvin omien arvojeni kanssa - voin seisoa täysin niiden takana. Jokapäiväisessä työssä etenkin työkavereiden arvostus on kantava voimavara. Minä koen, että minua arvostetaan ja minuun sekä tekemiseeni luotetaan. Ikinä ei ole ollut sellaista tilannetta, ettenkö olisi saanut apua kollegoilta. Haluan olla vastavuoroisesti välittävä ja huolehtiva sekä tuoda oman panokseni työviihtyvyyteen. Haluan tehdä parhaani ja olla kollegoitteni luottamuksen arvoinen.

Tiera on antanut vastuun myötä myös vapauksia tehdä asiat parhaaksi katsomallani tavalla ja perheellisenä ihmisenä pidän sitä suuressa arvossa.

IMG_5202.jpg

Kalenteristani vapautuu aikaa, koska minun ei tarvitse kuluttaa päivittäin useita tunteja työmatkustamiseen. Vapaa-ajalla tykkään puuhastella perheeni kanssa ja liikun myös säännöllisen epäsäännöllisesti.

Matkalle on mahtunut myös paljon haasteita, mutta se on myös opettanut hurjan paljon. Olen oppinut ottamaan vastuuta lisää ja olen löytänyt oman paikkani työyhteisössä. Tietysti kokemusta on tullut paljon näinä vuosina, ja koska tilanteet ovat muuttuneet, ja siinä muutoksessa on täytynyt pysyä mukana, myös se on opettanut paljon. Tulevaisuudessa toivon työtehtävieni pysyvän monipuolisina, pienellä vastuulla höystettynä, jotta motivaationi pysyisi yllä.

Tieran tapa toimia on asiakaslähtöisyyteen pyrkivä ja Tiera yrittää rohkeasti viedä asioita eteenpäin. Tiera pyrkii kehittämään kuntakenttää tosissaan ja olemme saaneet yhdessä paljon aikaiseksi, vaikka aina kaikessa ei ole onnistuttu. Laaja omistajapohja ja lukuisat kehitetyt palvelut ovat tuoneet Tieralle oman jalansijan kuntakentässä. Elämme hyvin haastavaa muutoksen aikaa. Kunta-IT ei voi jäädä paikoilleen, vaan sen on pysyttävä mukana ajan hermoilla. Me haluamme Tierassa olla auttamassa ja tukemassa tätä muutosta ja kehityskaarta. Toivottavasti voimme olla suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. 

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anne Holopainen
  • Anne Talvitie
  • Antti Hälikkä
  • Anu Lamberg
  • Arja Fodstad
  • Arto Vainiomäki
  • Atte Silventoinen
  • Christo Romberg
  • Erkki Laine
  • Firzeta Jakupovic
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta