facebook tracking

Tärkeintä on työssä viihtyminen

Olen kotoisin Etelä-Pohojammaalta, mutta olen kulkeutunut Etelä-Suomeen mieheni perässä. Alkujaan tulin Tieraan myynnin assistentiksi asiakkuustiimiin kesällä 2011. Viimeisimmät vuodet olen toiminut johdon assistenttina. Toimenkuvani on ollut aina hyvin monipuolinen ja sen myötä olen päässyt luonnollisesti kokemaan ja oppimaan, eikä aika ole käynyt pitkäksi.

Vuosien aikana minulle on syntynyt vahva kiintymyssuhde Tieraan yrityksenä. Viihdyn työssäni, koska työtehtäväni ovat monipuolisia ja saan olla monessa mukana. Nykyinen toimenkuvani ei ole välttämättä se tyypillisin johdon assistentille, vaikka pyrkimyksenä onkin helpottaa johtoryhmän päivittäistä työtä. Olen myös mukana taloushallinnon ja markkinoinnin eri tehtävissä.

Tierassa on töissä huipputyyppejä!

Ympärilläni on paljon ihmisiä, joiden kanssa viihdyn. Välillämme on vahva luottamus, auttamisen kulttuuri ja hyvä huumori. Tieran arvot kohtaavat hyvin omien arvojeni kanssa - voin seisoa täysin niiden takana. Jokapäiväisessä työssä etenkin työkavereiden arvostus on kantava voimavara. Koen, että minua arvostetaan ja minuun sekä tekemiseeni luotetaan. Ikinä ei ole ollut sellaista tilannetta, ettenkö olisi saanut apua kollegoilta. Haluan olla vastavuoroisesti välittävä ja huolehtiva sekä tuoda oman panokseni työviihtyvyyteen. Haluan tehdä parhaani ja olla kollegoitteni luottamuksen arvoinen.

Tiera on antanut vastuun myötä myös vapauksia tehdä asiat parhaaksi katsomallani tavalla ja perheellisenä ihmisenä pidän sitä suuressa arvossa. Kalenteristani vapautuu aikaa, koska minun ei tarvitse kuluttaa päivittäin useita tunteja työmatkustamiseen. Vapaa-ajalla tykkään puuhastella perheeni kanssa ja liikun myös säännöllisen epäsäännöllisesti.

Matkalle on mahtunut myös paljon haasteita, mutta se on myös opettanut hurjan paljon. Olen oppinut ottamaan vastuuta lisää ja olen löytänyt oman paikkani työyhteisössä. Tietysti kokemusta on tullut paljon lisää näinä vuosina, koska tilanteet muuttuvat jatkuvasti ja siinä muutoksessa pitää pysyä mukana. Myös tämä on opettanut paljon. Tulevaisuudessa toivon työtehtävieni pysyvän monipuolisina ja sopivalla vastuulla höystettynä, jotta motivaationi pysyisi yllä.

Tieran tapa toimia on asiakaslähtöinen ja Tiera pyrkii rohkeasti viemään asioita eteenpäin. Tieran päämääränä on kehittää kuntakenttää tosissaan ja olemme saaneet yhdessä paljon aikaiseksi, vaikka aina kaikessa ei olekaan onnistuttu. Laaja omistajapohja ja lukuisat kehitetyt palvelut ovat tuoneet Tieralle oman jalansijan kuntakentässä. Elämme hyvin haastavaa muutoksen aikaa: kunta-IT ei voi jäädä paikoilleen, vaan sen on pysyttävä mukana ajan hermolla jatkuvassa muutoksessa. Me haluamme Tierassa olla auttamassa ja tukemassa tätä kehityskaarta ja toivottavasti voimme olla suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä tässä muutoksessa mukana. 

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta