Tutkinto: (AMK) Insinööri / Tietotekniikan perustutkinto
Toimipiste:
Turku

Projektityö tuo vaihtelua arkisen työn rutiineihin

Tiera-urani alkoi vuonna 2014 siirtyessäni alihankkijalta, Manpowergroup Solutions:ilta, Tieran lähituki-tiimiin. Ennen siirtymistä, olin työskennellyt Manpowerilla ja sen alihankkijoilla vuodesta 2010 alkaen. Aluksi ainoastaan firman nimi muuttui, mutta nykyisin toimin projektityöntekijänä, eli ns. myytynä resurssina Turun kaupungin it-toimintojen tietoliikennetiimin tueksi.

Tavallisesti työpäiväni alkaa aamukahdeksan ruuhkassa haahuilussa. Toimistolla yritän olla kahdeksaksi, vaikka meillä onkin käytössä liukuva työaika. Tosin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin käyn aamuisin salilla ja uimassa, mikä saattaa lykätä leimaamisaikaa myöhemmäksi.

heikkil2.jpg

Tehtäväni ovat vaihtelevia ja päiväkohtaisesti ne sisältävät verkko- ja tietoliikenneongelmien ratkaisua. Projektityöt asiakasyrityksessä tuovat mukavaa vaihtelua, koska ne rikkovat arkisen työpäivän rutiinit. Ainoa huono puoli nykyisessä projektityössä on lounaspaikkojen vähentyminen, koska en ole enää tien päällä yhtä paljon kuin ennen. Projekteissa toimin tietoliikennekonsulttina, eli kerron mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnitellaan esimerkiksi uutta tietoliikenneverkkoa. Projekteista erityisesti mieleen on jäänyt Windows 7 -projekti, mikä meni erityisen hyvin. Sain siitä paljon hyvää palautetta ja se motivoi minua suoriutumaan entistä paremmin.

Päivä päättyy vartin yli neljä ja sitten siirryn kahdeksanpäisen (yhdeksän, jos pienen pieni kääpiövillakoira lasketaan) uusioperheeni pariin. Kiirettä siis pitää - ja illat kuluvat kuskatessa lapsia harrastuksiin, vaimon keksimissä pihatöissä, pallopelien ja penkkiurheilun parissa ;)

Organisaation kehitys auttaa minua viihtymään työssäni

Tierassa on paljon erilaisia ihmisiä ja ikähaarukka tiimissämme on suuri. Tulemme silti toistemme kanssa hyvin toimeen ja itse haluan olla kaikille työyhteisön jäsenilleni helposti lähestyttävä ja avulias kollega. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja siksi haluan tarjota omaa apuani ja asiantuntemustani sitä tarvitseville. Tiimiltäni toivon, että tehostaisimme tiedonvaihtoa ja lähentyisimme entistä enemmän. Haluaisin myös, että yhteistyö eri tiimien välillä lisääntyisi.

Olen viihtynyt työssäni ja oma kehityskäyräni osoittaa ylöspäin. Silmäni ovat avautuneet ja nykyisin hahmotan ison kaupungin verkkoratkaisukokonaisuuden hyvin, asiakaspalvelutaitoni ovat parantuneet huimasti ja nykyisin pystyn kohtaamaan ihmisen kuin ihmisen. Jatkumona omalle kehitykselle, haluan olla aktiivisempi työntekijä, sekä parantaa omaa teknistä osaamistani ja hioa asiakaspalvelutaitoja entistä paremmaksi. Tulevaisuudessa toivon tehtävieni pysyvän toiminnallisina ja myös esimiespositio kiinnostaa. Myös Tieran kehitys on ollut vuosien saatossa myönteistä. Meihin panostetaan, työhyvinvointia kehitetään ja yrityksen taloudellinen tilanne on parantunut, mikä kohentaa omaa luottamustani toimialaan ja työpaikkaani. Olen ylpeä tieralainen ja jokaisena työpäivänä puen firman avainnauhan kaulaan. 

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anne Talvitie
  • Antti Hälikkä
  • Anu Lamberg
  • Arja Fodstad
  • Arto Vainiomäki
  • Atte Silventoinen
  • Christo Romberg
  • Firzeta Jakupovic
  • Heikki Lindstedt
  • Jaakko Matinlompolo
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta