facebook tracking

Olen työskennellyt Tierassa lähes sen alkuajoista saakka, joten minua voisi kutsua lähes ”paljasjalkaiseksi tieralaiseksi. Ennen Tieraa työskentelin useamman vuoden Mikkelin kaupungin IT-palveluissa, josta siirryimme liikkeenluovutuksella 2008 Etelä-Savon tietohallinto Oy:lle. Lokakuussa 2012 tämä yhtiö fuusioitui osaksi pari vuotta aikaisemmin perustettua Kuntien Tiera Oy:tä, ja tässä yhteydessä siirryimme vanhoina työntekijöinä Tieraan. Tämän jälkeen Tieran toiminta pikkuhiljaa vakiintui nykymuotoonsa ja liikkeenluovutusten myötä henkilökunnan määrä on kasvanut ja toimipisteitä syntynyt ympäri Suomea.  

Työskentelen edelleen Tieran Mikkelin toimipisteessä IT-asiantuntijana osana laitehallintapalveluiden kehitystiimiä. Käytännössä paketoin asiakkaille heidän työasemasovelluksiaan laitteiden automaattisia asennuksia varten ja olen heidän tukenaan muissa mahdollisissa IT-asioissa. Toimin myös erään laitehallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Työni on hyvin vaihtelevaa ja on mukava päästä haastamaan itseään erilaisten ongelmien parissa, vaikka tietenkään kaikki tukipyyntöjen tiketit eivät niin kiinnostavia olekaan. Pääsääntöisesti työni on kuitenkin mielekästä, työkaverit mukavia ja myös toimintaympäristö on hyvä, etenkin nyt, kun muutimme keväällä 2020 uusiin toimitiloihin Mikkelin Matkakeskukseen.  

Alkuaikojen epävarmuuden ja jatkuvien muutosten jälkeen tekeminen on sittemmin vakiintunut ja tällä hetkellä tuntuu hyvältä olla tieralainen. Koko yrityksen toiminta on vakaalla pohjalla ja uusia asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Tierassa on myös hyvä asenne henkilöstön oman osaamisen kehittämiseen ja siihen saa myös tukea. Omakin osaamiseni on laajentunut ja nykyisin isomman vastuun kantaminen sekä mahdollisten ongelmien havaitseminen ja ratkaiseminen on aikaisempaa helpompaa. Kaiken kaikkiaan Tiera on tuonut aikaisempaa monipuolisempia mahdollisuuksia ja myös koulutukset muualla Suomessa ovat olleet mukavaa vaihtelua omaan tekemiseen. Myös palkitsemiskulttuuri ja henkilöstöedut ovat Tierassa reilut ja omalta osaltaan lisäävät työn mielekkyyttä 

Olen alun perin Kuusamosta kotoisin ja muutamien mutkien kautta savolaistunut jo yli 20 vuotta sitten. Olenkin henkeen ja vereen Jukurien kannattaja, joten paikallispeleissä käyminen ja pelireissut myös muualle ovat tärkeä henkireikä työn vastapainoksi. Viime vuonna reissuja kertyi kahdeksan ja tällekin vuodelle on jo useampi suunnitteilla. Pelaan myös lentopalloa kaksi kertaa viikossa ja lisäksi äijäjumppaan aina ehtiessäni. Liikuntaharrastusten lisäksi vapaa-aikani kuluu luonnollisesti perheen parissa ja positiivisessa mielessä tekemistä järjestää säännöllisesti myös sekarotuinen Minni-koiramme, joka on kiltistä luonteestaan huolimatta melkoinen vauhtipakkaus. 

Mika Määttä.jpg

 

 

Joko Kuntien Tiera Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

  • Anne Holopainen
  • Anne Talvitie
  • Antti Hälikkä
  • Anu Lamberg
  • Arja Fodstad
  • Arto Vainiomäki
  • Atte Silventoinen
  • Christo Romberg
  • Erkki Laine
  • Firzeta Jakupovic
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta